Koninginnemarkt 2013

Voor een aantal leden van TeamTimmerman was het vroeg dag. De wekker ging al om 04.30u. Vandaag was de laatste Koninginnemarkt en TeamTimmerman had een mooi plekje in het centrum van Aalsmeer bemachtigd. Alle leden hebben hun zolder even opgeruimd en zodoende was er een mooi assortiment. De spullen voor de verkoop worden uitgestald, de winkel kan open!! De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan het goede doel van dit jaar. De Stichting Kinderen van Timau.

De eerste kopers melden zich al vroeg, een fietsendrager, kleding, speelgoed, de eerste euro’s waren dus al snel binnen. Een goede start van de dag dus! Op de TeamTimmerman stand was het ook mogelijk om je sportieve kant te laten zien. Er stonden 2 racefietsen klaar om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. De 3 snelste van dag werden beloond met een cadeaubon van Balk Rijwielen. Ruim 30 fietsers zijn de uitdaging aangegaan. De tijd van Theo Nederstigt stond lang bovenaan, maar uiteindelijk was het Kick Spaargaren die er met de hoofdprijs van doorging.

Rond de klok van elf uur werd het lekker druk in het dorp. De huldiging op televisie van onze nieuwe koning lag even stil, maar de verkoop op onze stand ging nu met een sneltreinvaart. Van boeken en cd’s tot aan een neustrimmer, alles vloog de deur uit. De enthousiaste TeamTimmerman verkopers deden hun uiterste best om zoveel mogelijk geld in het kistje te krijgen.

Om 14.30u was het tijd om alles op te ruimen, gelukkig was dit niet veel meer. Er was uiteindelijk heel veel verkocht, en iedereen wilde toch wel weten wat de totale opbrengst was geworden. We wisten allemaal dat het een goede is geweest en dat de verkoop goed gegaan was, maar de verbazing was toch wel groot toen het eindbedrag bekend gemaakt werd. TeamTimmerman heeft op de Koninginnemarkt een bedrag opgehaald van €1000!!! Zoals eerder gemeld is dit geld voor de Stichting Kinderen van Timau. Een Stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Kenia. Hiermee hebben wij een goede stap gezet richting ons minimale doel van €3500. Maar we zijn er dus nog niet. Wilt u ons helpen ons doel te halen? Kijk op www.teamtimmerman.nl en doe een donatie.