TeamTimmerman Nieuwsbrief nr. 01

Zo, daar is hij dan de eerste TeamTimmerman nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal 3 a 4x per jaar verschijnen. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van alles wat er rondom TeamTimmerman gebeurt.

Terugblik 2013
Met ontzettend veel trots kijken wij terug op het afgelopen jaar. Wat is er veel bereikt. In januari was er de oprichting van Stichting TeamTimmerman. De daarop volgende maanden is er superhard getraind. (we zijn tenslotte een fiets- en runnersteam). 30 april waren wij present op de laatste Koninginnemarkt. Eind mei hebben heel veel TeamTimmerman-leden Limburgs mooiste gefietst. 175 kilometer trappen door het zuiden van Nederland. 31 augustus was ´the day´. De beklimming van de Alpe d´Huez, voor de meesten zelfs meerdere malen!! En dan was er nog onze eerste fietstocht. Tour de Poel. Een mooie, gevarieerde fietstocht rondom de Westeinderplassen. Het jaar 2013 stond in het teken van de Stichting Kinderen van Timau. Samen met uw bijdrage is er ruim € 10.500,- opgehaald.

Vooruitblik 2014
Wat staat er op het programma? Als eerste natuurlijk het nieuwe goede doel. Kinderboerderij Boerenvreugd staat dit jaar centraal. We hebben reeds een gesprek gehad met het bestuur en er zijn genoeg mogelijkheden om deze kinderboerderij te steunen. Daar gaat TeamTimmerman ze dus bij helpen. Dit gaan we doen met een aantal activiteiten. De 1e staat gepland voor 13 april. De 1e voorjaarsklassieker van TeamTimmerman staat dan op de agenda. Meerdere info volgt nog en zoals u van ons gewend bent, zal dit weer een mooie fietstocht worden. Noteer dan direct ook 28 september in uw agenda, want dan zal de tweede Tour de Poel verreden worden.

Wilt u meer weten over Kinderboerderij Boerenvreugd check dan de website www.boerenvreugd.nl Meer info over TeamTimmerman vindt u op onze website www.teamtimmerman.nl of op onze Facebookpagina. Indien u een donatie zou willen doen kan dat op bankrekeningnummer NL60RABO0395313066 ten name van Stichting TeamTimmerman o.v.v. Kinderboerderij Boerenvreugd.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen, schrijf u dan in via het menu ‘inschrijven nieuwsbrief’ aan de rechterzijde van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *