Stichting TeamTimmerman

TeamTimmerman wordt Stichting TeamTimmerman

Wat in juni 2010 begon als een heel klein groepje fietsers, is nu echt uitgegroeid tot een professioneel team. De ontwikkeling van TeamTimmerman gaat echt heel snel.

Van 6 leden naar 20 leden in nog geen 2 jaar, een officieel tenue, een eigen logo. En dan uiteraard ook nog een eigen website en een facebookpagina.

Zoals wellicht bekend is het hoofddoel van TeamTimmerman, geld inzamelen voor een goed doel. Dit geld moet natuurlijk allemaal goed beheerd worden.  Om dit ook juridisch allemaal op orde te hebben is er besloten om een stichting op te richten.

Woensdag 30 januari was het dan zover. Voorzitter  Harry Timmerman, secretaris Ivo Peters en penningmeester Robert van Loon hebben de stukken ondertekend en per 30 januari is TeamTimmerman dus officieel een stichting. Onze dank gaat uit naar Notaris Geert Labordus, die ons heeft geholpen en geadviseerd.

Met deze stap zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. Een stap die nodig is om onze doelen te bereiken. Het doel voor 2013 is om geld in te zamelen voor de stichting kinderen van Timau van Sabine van Eijk. TeamTimmerman gaat zich hier voor inzetten met een aantal actie´s, waaronder het beklimmen van de Alpe d´Huez op 31 augustus van dit jaar. Maar u zult ons ook tegenkomen op de laatste Koninginnedag dit jaar.

Wilt u ons blijven volgen, kijk dan op www.teamtimmerman.nl of www.facebook.com/teamtimmerman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *